menu

Arkitekttegnet sommerhus midt i ren uberørt og fredet natur med tilhørende 3 tdr. land

Arkitekttegnet sommerhus midt i ren uberørt og fredet natur med tilhørende 3 tdr. land.
Er I til ren afslapning, fugle og rigt dyreliv og brug for at koble helt af når den travle hverdag skal brydes med hygge og få batterierne ladet helt op, er dette sommerhus lige noget for Jer.
Sommerhuset er beliggende på en 2.781 m² stor grund, forenden af en idyllisk skovvej, hvor pulsen allerede her daler ned på et minimum - Til sommerhuset hører der et jordstykke til på 12.573 m² som ligger ca. 135 m. derfra. Halvdelen af jordstykket er meget kuperet med skov og den sidste halvdel munder ud i mere åbne lyng arealer.

Dette gennemførte og hyggelige arkitekttegnede sommerhus som oprindeligt i 1989 blev nybygget som et refugium har et areal på 71 m² som rummer: Entre med garderobe og åbent til spiseplads med bænke - Badeværelse med bruseniche og vaskemaskine - Værelse med skabe, tre sovepladser og loft til kip med synlige bjælker samt skønt lysindfald - Stue som ligger midt i huset er ligeledes med loft til kip og synlige bjælker samt et unikt lysindfald fra store vindues partier derudover er der brændeovn - I den nordøstlige ende er soveværelset med skabe og trekantet gavlvindue som giver et dejligt lys - Fra stuen er direkte adgang til køkken med skydedør i glas til øst og sydvendt terrasse hvor den skønne natur virkelig får lov til at udfolde sig. Ved indgangen til huset er der en vestvendt terrasse ligeledes med flot udsigt ud på området og den helt unikke grund.
I forbindelse med huset er der et 7 kvadratmeter stort isoleret teknik og depotrum, ligeledes er der også på grunden et selvstændig brænde og redskabsrum som matcher det stilrene hus.
Der er for nyeligt ført fiber/bredbånd forbindelse ned igennem skoven til huset.

Med denne skønne placering ude midt i uberørt natur er man beliggende kun 15 km. fra den skønne børnevenlige badestrand mellem
Ålbæk og Jerup - 16 km. fra den hyggelige havneby Ålbæk - 8 km. fra den skønne ferieby Tversted ved det brusende Vesterhav -
Derudover er der 35 km. til feriebyen Skagen.

Kunne denne perle være lige det I har ventet på - så tøv endelig ikke med at komme ud og besigtige dette smukke sommerhus og dets
skønne placering.

Ronnie Calundan
Kontakt:
Ronnie Calundan

Mosevej 6, Tversted, Bindslev
Sag: 15612374

Kontantpris 1.345.000
Ejerudgifter pr. mdr1.273
Boligareal m271
Bebygget areal m2 80
Grundareal m2 15354
Etager1
Antal værelser2
Antal stuer1
Byggeår1877
Ombygget1989

Standard finansiering
Brutto / Netto er ex. ejerudgifter7.866 / 6.183
Udbetaling70.000
Ejerudgifter pr. mdr1.273

Boligen er set gange2308

Vis salgsopstilling
/

Vis salgsopstilling


Når du bestiller salgsmateriale, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail vedrørende ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Navn:

Telefon:

E-mail:

 Jeg ønsker salgsopstillingen sendt via post

 Ja, Ejendomsmæglerfirmaet Calundan må kontakte mig via telefon eller mail vedr. denne og lignende boliger

Book fremvisning

Book en fremvisning

Mosevej 6, Tversted, Bindslev - 15612374

Når du bestiller en fremvisning, godkender du at vi gemmer de indtastede personoplysninger og at vi må kontakte dig telefonisk eller via e-mail med henblik på fremvisning af ejendommen. Du kan se vores persondatapolitik her!

Dine oplysninger

Ønsket tidspunkt

Kontakt en af vores finansielle partnereFå en gratis salgsvurdering
boliger i samme prisniveau
Musvågevej 74, Lodskovvad
Ålbæk
Kontantpris1.175.000
Boligareal m291
Tranebærvej 14, Napstjert
Jerup
Kontantpris1.195.000
Boligareal m270